Skip to content

Receptionist(e)

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëReceptie

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een gastvrij en enthousiast persoon met een passie voor het bieden van uitstekende service? Van der Valk Hotel Antwerpen zoekt een vriendelijke Receptionist(e) die onze gasten hartelijk ontvangt en zorgt voor een onvergetelijk verblijf in ons hotel.

Jouw werk

Als Receptionist(e) bij Van der Valk Hotel Antwerpen krijg je de unieke kans om elke dag nieuwe (inter-)nationale gasten te ontmoeten en hen te verwelkomen in ons prachtige hotel. Je zorgt ervoor dat gasten zich direct op hun gemak voelen en bent de sleutel tot een fantastisch verblijf vol comfort en gastvrijheid. Je handelt in- en uitcheckprocedures af, lost problemen en klachten op, en zorgt ervoor dat gasten zich gehoord en verzorgd voelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van kamer- en restaurantreserveringen, het efficiënt afhandelen van zowel in- als extern telefoon- en e-mailverkeer, en het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden. Met jouw kennis over de faciliteiten van het hotel en de omgeving, ga je net dat stapje verder om onze gasten te informeren en te verrassen, omdat voor jou gastvrijheid vanzelfsprekend is.

Je team

Werken bij het Front Office team van Van der Valk Hotel Antwerpen betekent deel uitmaken van een warm en hecht familiebedrijf. In dit gezellige team kun je rekenen op een ondersteunende en vertrouwde werkomgeving, waar teamwork en collegialiteit centraal staan. Samen creëren we een gastvrije sfeer en zorgen we ervoor dat elke gast zich thuis voelt in ons hotel.

De organisatie

Werken bij het familiebedrijf Van der Valk Hotel Antwerpen is een unieke ervaring waarbij je deel uitmaakt van een hechte en warme gemeenschap. In ons hotel draait alles om gastvrijheid, kwaliteit en persoonlijke service. Met een team dat als een grote familie samenwerkt, bieden we niet alleen onze gasten een thuisgevoel, maar ook jou als medewerker. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, gewaardeerd te worden en deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Van der Valk.


Vereisten

Met jouw communicatieve en enthousiaste instelling kan je goed samenwerken en weet je anderen te inspireren. Je bent resultaatgericht en streeft ernaar om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Met jouw ambitie breng je creatieve en vernieuwende ideeën naar voren en blijf je streven naar voortdurende verbetering. Je hebt oog voor detail, werkt ordelijk en volgt procedures nauwkeurig. Een goede talenkennis is essentieel, met een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels, en noties van Frans en Duits, zowel mondeling als schriftelijk. Jij bent de flexibele kracht die de uitdagingen aangaat zonder een 9-tot-5-mentaliteit, waardoor je altijd klaarstaat voor de dynamiek en verrassingen die elke dag met zich meebrengt. Kennis van het IDPMS-systeem is een pluspunt. Let op! Deze functie is alleen voltijds mogelijk, dus helaas geen studentenjob. 


Wat bieden wij jou:
  • Verloning conform de horeca-cao, passend bij de functie en ervaring;
  • Personeelsaanbiedingen binnen de Van der Valk Hotelgroep;
  • Vergoeding woon-werkverkeer;
  • Ecocheques;
  • Eindejaarspremie;
  • Kledijvergoeding;
  • Maaltijdcheques;
  • Parkingvoorziening;
  • Gelegen buiten de lage-emissiezone.

Sluit je aan bij ons familiebedrijf en maak deel uit van een team dat samenwerkt om het beste te bereiken. Samen bouwen we aan een gastvrije toekomst!


MEER WETEN?
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze HR-manager.

Hiervoor kunt u mailen naar heidi@antwerpen.valk.com of bellen naar 03 / 295 16 16.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar